Bitcoin handelt boven de $37.000: is binnenkort het psychologische niveau van $40.000 bereikt?

Belangrijkste punten

  • Bitcoin handelt boven de $37.000, terwijl de bredere cryptomarkt verder stijgt.

  • Memeinator heeft nu meer dan $1,2 miljoen opgehaald, omdat de presale meer investeerders aantrekt.

Bitcoin kijkt naar het niveau van $40.000

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, heeft de afgelopen weken goed gepresteerd. Het heeft de afgelopen zeven dagen meer dan 7% aan zijn waarde toegevoegd en de prijs van Bitcoin bedraagt momenteel $37.100 per token.

De bredere markt voor cryptocurrency is ook aan het stijgen, met een totale marktkapitalisatie voor cryptovaluta die nu $1,4 biljoen bedraagt. Als de bulls de controle behouden, zou Bitcoin op korte termijn het weerstandsniveau van $40.000 kunnen testen.

Wat is Memeinator?

Bitcoin en de andere grote cryptocurrencies zijn sinds het begin van de week in opkomst. Nu de markt een rally doormaakt, zouden investeerders naar nieuwe projecten kunnen kijken en Memeinator is er één om in de gaten te houden.

Memeinator is een Web3-project dat meelift op de golf van meme-munten en probeert gebruikers talloze hulpprogramma’s te bieden. Het team richt zich op het elimineren van waardeloze meme coins en het verbeteren van de inhoudscreatie voor gebruikers.

Memeinator wil ook een van de beste meme-coins in de cryptocurrency-ruimte worden. Het project wil AI-technologie inzetten om waardeloze meme-coins te identificeren, zodat investeerders ze kunnen kennen en vermijden.

Het team wees erop dat ze er hard aan zullen werken om ervoor te zorgen dat Memeinator op de middellange termijn een marktkapitalisatie van $1 miljard bereikt en dit zou bereiken via een massale adoptie van het platform.

De presale van Memeinator bevindt zich momenteel in de zesde fase en het team heeft meer dan $1,2 miljoen opgehaald. De prijs van MMTR begon in de presale met $0,01 per token. De prijs zal tegen het einde van de presale stijgen tot $0,0485, wat early bird-investeerders een ROI van maar liefst 132% oplevert bij de notering.

Bovendien zullen de ontwikkelaars aan het einde van de presale een Memeinator-game lanceren. Spelers van het Memeinator-spel kunnen vijandelijke meme coins elimineren om spannende prijzen te winnen.

Waarom trekt de presale van Memeinator meer investeerders aan?

Memeinator blijft meer investeerders aantrekken dankzij zijn unieke projectvoorstel. Het project is aantrekkelijk voor een breed scala aan doelgroepen, van degens tot crypto-inwoners en speculanten, waardoor het de kans krijgt om een hit op de markt te worden.

Het platform zal AI gebruiken om meme coins op internet te analyseren en evalueren, waarbij memes van lagere kwaliteit worden geïdentificeerd om te vervangen of te ‘vernietigen’. Memeinator zet zich ook in voor het verbeteren van de memecultuur en -kwaliteit.

Houders en netwerkdeelnemers worden gestimuleerd op het Memeinator-netwerk. Het MMTR-token heeft een aantal uitstekende eigenschappen, zoals deflatoire mechanismen en beloningen voor houders, waardoor het project op de lange termijn voor houders wordt gestimuleerd. 20% van de tokens wordt toegewezen voor marketing, CEX-notering en liquiditeit.

Klik hier om meer te lezen over de presale van Memeinator.

Is Memeinator een goede investering?

Het Memeinator-project heeft tot nu toe ruim $1,2 miljoen opgehaald sinds de presale begon. Het project is spannend voor investeerders dankzij het gebruik van AI-technologie om investeerders op de middellange en lange termijn uitstekende waarde te bieden.

Het team is van plan het project uit te bouwen tot een miljardenmarkt, en vroege investeerders zouden enorme winsten boeken als dat gebeurt. Met het juiste acceptatieniveau zou Memeinator een van de beste meme-tokens in het cryptocurrency-ecosysteem kunnen worden.

The post Bitcoin handelt boven de $37.000: is binnenkort het psychologische niveau van $40.000 bereikt? appeared first on CoinJournal.

Go to Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.