Crypto bull run is terug: Memeinator is de nieuwe meme-coin om naar te kijken

  • De prijzen van cryptocurrency zijn gestegen naar het hoogste punt in meer dan een jaar.

  • De prijzen van Bitcoin en Ethereum zijn gestegen naar het hoogste punt sinds mei 2022.

  • Memeinator heeft al meer dan $1,2 miljoen opgehaald bij investeerders.

De cryptomarkt heeft de afgelopen maanden een sterke comeback gemaakt. Bitcoin is gestegen van het dieptepunt van $15.500 vorig jaar naar ruim $37.000. Ethereum is gestegen naar meer dan $2.000. Andere tokens zoals Bonk, Solana, Cardano en Internet Computer zijn blijven stijgen.

Waarom stijgen cryptocurrencies zo hard?

Er zijn drie belangrijke redenen waarom cryptocurrencies een enorme vlucht nemen. Ten eerste hebben cryptocurrencies een comeback gemaakt dankzij de voortdurende adoptie van digitale valuta door institutionele beleggers. Verschillende reguliere bedrijven zoals Franklin Templeton, Blackrock, Invesco en Ark Invest. Deze bedrijven hebben allemaal een spot Bitcoin ETF aangevraagd.

En deze week onthulde Blackrock dat het overweegt een spot Ethereum ETF te lanceren. Analisten zijn van mening dat deze trend zal leiden tot meer aanpassing door de grootste investeerders ter wereld.

Ten eerste: hoewel cryptocurrencies worden gewaardeerd op meer dan 1,4 biljoen dollar, wordt de adoptie ervan vooral gedreven door particuliere beleggers. Als zodanig zou een omarming door kapitaalkrachtige instellingen een onmiddellijke impact hebben.

De prijzen van cryptocurrency zijn ook gestegen als gevolg van de acties van de Federal Reserve. Tijdens de laatste vergadering besloot de bank de rente ongewijzigd te laten tussen 5,25% en 5,50%. Vervolgens werd erop gewezen de rente een tijdje op het huidige niveau te handhaven. Deze situatie zal waarschijnlijk voortduren nu Moody’s de vooruitzichten voor de Amerikaanse schulden heeft verlaagd.

Ten derde zijn ze gestegen vanwege de komende halvering van Bitcoin, die in april 2024 zal plaatsvinden. Historisch gezien doet Bitcoin het doorgaans ruim vóór de periodieke halvering.

Memeinator zal profiteren

Een belangrijk thema tijdens de aanhoudende crypto-rally is dat meme-coins een comeback hebben gemaakt. Bonk, de populaire Solana meme-coin die in januari een sensatie werd, werd plotseling wakker, wat tot een grote golf leidde. Het token steeg naar een hoogtepunt van $0,00000030, het hoogste punt sinds januari.

De opleving van meme-coins zoals Bonk en Floki Inu is een goed teken dat nieuwere crypto-tokens zoals Memeinator hiervan zullen profiteren. Memeinator is een opkomend crypto-token dat zich nu in de presale fase bevindt.

Het is een meme-coin die de industrie wil veranderen. Het doel is om dat te doen door een breed ecosysteem te hebben, dat zal worden aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI). Ook heeft het MMTR-token tot doel de concurrentie uit te schakelen door zwaar in marketing te investeren.

Er zijn tekenen dat Memeinator een top meme-coin zal zijn. Ten eerste heeft het al aan populariteit gewonnen onder beleggers, zoals blijkt uit het geld dat het heeft opgehaald. De ontwikkelaars hebben zonder grote marketing al meer dan $1,29 miljoen opgehaald bij investeerders. Beleggers kunnen het MMTR-token hier kopen.

The post Crypto bull run is terug: Memeinator is de nieuwe meme-coin om naar te kijken appeared first on CoinJournal.

Go to Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.