Stijging Bitcoin overtreft traditionele markten: Injective &amp en InQubeta klaar om te stijgen

Bitcoin (BTC), InQubeta (QUBE) en Injective (INJ) behoren tot de beste crypto tokens om momenteel in te investeren. BTC, de koning van crypto, is officieel terug nu de prijzen voor het eerst in bijna twee jaar boven de grens van $37.000 stijgen. De prijzen zijn de afgelopen maand met 31% gestegen en de kans is groot dat ze voor eind 2023 de $50.000 zullen bereiken.

Top DeFi-projecten InQubeta en Injective hebben respectievelijk 130% en 113% prijsstijgingen gekend.

InQubeta maakt gebruik van gedecentraliseerde financiering om de toegang tot investeringen in kunstmatige intelligentie (AI) te openen, terwijl Injective een breed scala aan gedecentraliseerde financiële instrumenten biedt, van spotbeurzen tot leningsprotocollen.

InQubeta (QUBE) stijgt voorbij de $4,6 miljoen

Het InQubeta-project is sinds het begin van de presale een enorme hit onder crypto investeerders, wat meer dan $4,6 miljoen aan tokenverkopen opleverde. Het ambitieuze nieuwe DeFi-project biedt een alternatief beleggingsmedium voor degenen die niet voldoen aan de eisen van traditionele investeringsmogelijkheden of daar geen toegang toe hebben.

Het project heeft tot doel AI te stimuleren door bedrijven die zich op de technologie concentreren te helpen kapitaal veilig te stellen en tegelijkertijd gemakkelijker toegankelijke investeringsmogelijkheden te bieden. De timing van de lancering van het project kan niet beter zijn, aangezien de belangstelling van investeerders voor AI ongekend hoog is. Het kapitaal dat aan AI wordt besteed is sinds 2015 vertienvoudigd en er wordt momenteel ongeveer 120 miljard dollar in AI geïnvesteerd. Dat is een onbeduidend bedrag vergeleken met de 1,5 biljoen dollar die naar verwachting in 2030 in de AI-ruimte zal komen.

De rol van kunstmatige intelligentie in ons leven zal de komende jaren exponentieel toenemen naarmate concepten die ooit beperkt waren tot sciencefictioninhoud werkelijkheid worden. Amazon gebruikt nu humanoïde robots om repetitieve taken uit te voeren in een van zijn magazijnen en Coca-Cola heeft zojuist een nieuwe smaak gecreëerd met behulp van AI die grote hoeveelheden consumentengegevens had gevoed.

AI ligt op koers om lonende investeringsmogelijkheden te creëren en degenen die achter de technologie staan positioneren zichzelf om aanzienlijke winsten te behalen. InQubeta biedt nu toegang tot deze mogelijkheden voor iedereen die wil deelnemen.

Een nieuwe manier om in AI te investeren

InQubeta laat de belangrijke rol zien die gedecentraliseerde financiering in de toekomst zal spelen, omdat het een veilige, transparante en efficiënte manier bedenkt waarop investeerders AI-bedrijven kunnen steunen. Startups zamelen geld in door niet-fungibele tokens te maken die investeringsmogelijkheden vertegenwoordigen. Dit zijn de aandelenversies van InQubeta en bieden vergelijkbare voordelen. Sommigen geven investeerders zelfs unieke beloningen, zoals exclusieve toegang tot nieuw ontwikkelde producten.

De NFT’s, ook wel ERC20-tokens genoemd, worden door deze AI-startups op de marktplaats geplaatst waar investeerders meer te weten kunnen komen over de kansen die zij vertegenwoordigen en tokens kunnen kopen die zij interessant vinden met QUBE. QUBE kan worden verkregen met de beste crypto tokens zoals BTC, ETH en LTC of debet- en creditcards.

Beleggers kunnen de groei volgen van alle tokens die via hun InQubeta-accounts zijn gekocht en kunnen deze op elk gewenst moment doorverkopen op de NFT-marktplaats.

Injective (INJ) ziet een enorme prijsstijging van 113%

Injective is een van de beste DeFi-projecten op het gebied van cryptocurrency en de recente stijging van 113% is een bewijs van hoe nuttig beleggers de gedecentraliseerde financiële diensten die het biedt, vinden. Technische indicatoren zoals het momentum op 2,11 kunnen echter een teken zijn dat er een sterke ommekeer op komst is.

Bitcoin (BTC) staat op het punt de voorspellingen van $50.000 werkelijkheid te laten worden

De koersen van Bitcoin (BTC) hebben de afgelopen 30 dagen een grote bullrun doorgemaakt en zijn met ruim 33% gestegen, waarmee het weerstandsniveau van $37.000 is doorbroken.

De voorspellingen van Standard Chartered dat BTC de $50.000 zal bereiken, zijn een stap dichterbij en de prijzen zullen naar verwachting exploderen als een van de lopende spot BTC ETF’s in de komende maanden wordt goedgekeurd.

Samenvatting

BTC, QUBE en INJ zouden op de lijst moeten staan van beleggers die op zoek zijn naar de beste crypto’s om te kopen. Het groeipotentieel van QUBE is vergeleken met waar Bitcoin tien jaar geleden stond, en de verwachting is dat de prijzen na de lancering tot 100x zullen stijgen. BTC en INJ zouden in die periode een groei van ongeveer 3x kunnen genieten.

Ga voor meer informatie over InQubeta naar InQubeta Presale | Sluit je aan bij de InQubeta communities .

The post Stijging Bitcoin overtreft traditionele markten: Injective &amp en InQubeta klaar om te stijgen appeared first on CoinJournal.

Go to Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.